נימולים מוזרים בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

02/02/2021 | 18:49 | מאת: רונית

כחודשיים נרדמות לי כפות הידיים בשינה בצורה מוזרה לפעמים שלוש אצבעות ראשונות לפעמים קמיצה וזרת לפעמים 2 ידיים יחד זה מלווה בחרדה וסטרס והתחלתי פריזמה כל הבדיקות יצאו תקינות Mri עמוד שדרה צווארי Emg פעמיים יצא תקין הייתי אצל נוירולוגים מומחים ששללו מחלה נוירולוגית אפילו עשיתי ביופסיה של הסיבים הדקים שיצא תקין ואולטרסאונד שורש כף יד תקין מעניין אותי למה זה קורה ! אשמח להצעתך והאם להתעקש על mri מוח

לא נשמע בתחום הנוירולוגיה הווסקולרית. צריך להעריך באמצעות בדיקה נוירולוגית ובהחלט אם כל הבדיקות שציינת העלו חרס אז יש מקום לMRI מוח

15/02/2021 | 12:13 | מאת: רונית

תודה על התגובה הספקתי לעשות גם mri מוח שלא הראה ממצא חריג אך בדיקת דם מקיפה הראתה רק רמת נחושת (copper) גבוה 222 אני נוטלת גלולות השאלה שלא לאחר שרופאת עיניים שללה וילסון ובבדיקות הדם תפקודי הכבד תקינים יש סיבה לרמה זו ? יש קשר לנימולים ? מה אתה מציע ?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח