זרמים חמים בכף רגל שמאל.

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

31/01/2021 | 19:04 | מאת: מזל

בסד ערב, טוב אינני יודעת אם הגעת לפורום הנכון. אני בת 62. סובלת מכאבי גב חזקים .בעיקר גב. תחתון. אורטופד אמר שאפשר לעשות זריקות סטראוטיפ או ניתוח. 2018 עשיתי mriראש שיצא תקין . הבדיקה נעשתה בעקבות תלונות של כאבי ראש וצואר קשים מאד. לאחרונה כחצי שנה שאני מרגישה זרמים ברגליים, כמו נימול, עיגצוצים , ובחודשיים האחרונים ממס ובעיקר בכף רגל שמאל, זרמים חמים, כאילו שפכו על כך הרגל מים חמים. ממש שורף. רופאת המשפחה טוענת שזה קשור לגב...לכאבי .אשמח לשמוע מה דעתכם ולמי עלי לפנותלאיסה רופא? חדוב חמים לציין שאני סובלת מפיברומילגיה, תודה .

בהחלט ייתכן ומדובר בפיברומיאלגיה אבל יש לבצע בדיקה נוירולוגית קפדנית בחיפוש אחר סימנים לנזק עצבי. מומלץ לבוא להיבדק אצל נוירולוג/ית

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח