סחרחורות במהלך אימון גופני

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

19/01/2021 | 14:19 | מאת: עופר

היי דוקטור, לא יודע אם זה המקום לקבל תשובה אבל אנסה :) במהלך אימון גופני משקולות(לא ריצה) יש מין סחרחורות ומין תחושה של קדם עילפון חוסר פוקוס. היה לי אירוע של ממש כמעט עילפון עם דופק שהלכה ותחושה של ניתוק ועבר כעבור דקה ואז יש לי אירועים כאלו רק חלשים יותר ואני מרגיש שאם אתאמץ יותר באימון זה יקרה לי שוב וזה תחושה מפחידה כאילו הגיע הסוף. מבחינה קרדיאלית הכל תקין בוצע מגוון בדיקות, ביצעתי גם mri מוח מחשש לאפילפסיה אך נשלל. אשמח לעזרה במידה ואתה יכול להציע לי בדיקות בתחומך אם זה הגיוני תופעות כאלו. כמו כן במהלך האירוע הקשה היה לי קשה להכניס אוויר לתוך הריאות כאילו משהו מונע מהאוויר להיכנס.

האירוע לא נשמע מתאים לאירוע נוירולוגי אלא כזה שמקורו במערכת הלב-ריאה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח