שלום לרופא ולכולם , אלכוהול ודיבור

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

09/01/2021 | 14:38 | מאת: רני

שלום ד"ר, אבא שלי בן 75.. עבר חיסון קורונה לפני שבועיים.. ברקע אצל אבא שלי יש התקף לב לפני 15 שנה וזהו.. ללא מחלות רקע אחרות.. שותה מדללי דם, תרופה נגד כולסטרול, ולחץ דם , הוא מאוזן בלחץ הדם... אתמול קרה משהו מוזר הוא שתה ערק ו 2 בירות.. והדיבור שלו נהיה איטי, כאילו קשה לו לבטא את המילים להוציא אותם החוצה.. הוא היה במצב רוח מרומם הוא טוען שזה מהאלכוהול ואני קצת חרד לכך... לדעתך יש סיבה לדאגה? בברכה בשנה טובה..

קשה לדעת אם מדובר בשכרות או באירוע מוחי חולף. מומלץ להחמיר ולברר לפחות בצורה של דוןפלר עורקים קרוטידיים

09/01/2021 | 22:13 | מאת: רני

זה עבר שהאלכוהול עבר.. אין סימנים חוזרים לזה וזה היה למשך זמן האלכוהול.. אין לי ספק שיש קשר השאלה אם מוכר מצב כזה מאלכוהול?

09/01/2021 | 23:23 | מאת: רני

שכחתי רק לציין שאמרתי לו את זה שהוא מדבר לאט אז הוא אמר לי אין לי כלום תפסיק לדאוג ועשה 20 שכיבות שמיכה .. לא יודע אם זה אומר משהו.. טען שלא היה לו הרדמות או נימול או משהו..

נשמע תקין

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח