מוקדים דימומיים במוח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

27/12/2020 | 10:31 | מאת: דניאל

בן 32 , לאחר mri מוח בשל החמרה במיגרנות. ממצאים: מוקדים דימומיים זעירים כרוניים בתלמוס שמאל ותת קורטיקליים מימין, קרוב לוודאי קברונומות קטנות. ציסטה פינאלית 0.8 ממ מה משמעות הממצאים? האם אלה דברים שניתן לנתח ?(שואל בגלל המיקום)

קברנומות קטנות לא מנתחים אלא אם סימפטומטיות. מומלץ לקבוע תור לנוירולוג או נוירוכירורג שמתמצא בתחום, אבל באופן כללי נשמע שמדובר בממצאים מקריים ולא כאלה שגורמי םלכאבי ראש. צריך יותר מידע על כאבי הראש תדירותם ואופיים

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח