שאלה דחופה חשש לנזק במוח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

27/12/2020 | 00:40 | מאת: גלית

אני סובלת מאוד מיום שלישי בשבוע שעבר. זה קצת מביך אבל אספר את הסיפור מהתחלה- ביום שלישי אוננתי זמן רב והגעתי לאורגזמה פעמים רבות. לאחר מכן חשתי מסוחררת וחלשה. יום לאחר מכן אוננתי שוב, כך שהיה גירוי גבוה במערכת העצבים. חשתי סחרחורות אך התעלמתי מהן וחשבתי שיחלפו. ביום חמישי הפעלתי לחץ חזק על האף עם האצבעות ופתאום הרגשתי סחרחורת מוזרה וחשתי שעיניי מתגלגלות ואני נופלת. לאחר מכן שכבתי במיטה והרגשתי פולסים חשמליים בבטן בצד שמאל. באותו לילה התעוררתי כאשר רגל אחת נרדמה לי מתוך שינה- מה שמעולם לא קרה. למחרת המשיכו סחרחורות מוזרות שגם לא הרגשתי אף פעם. בהמשך לא יכולתי לשבת או לשכב לאורך זמן. בעת ישיבה או שכיבה מיד הרגשתי נימולים ברגליים ולחץ בראש ובפנים ולפעמים גם הירדמות של הזרועות והרגליים. כאילו משהו לוחץ על הגוף שלי מבפנים. אתמול קיבלתי מחזור ויש הקלה ביכולת לשבת ולשכב אך בעיקר בלילה כל הסיפור חוזר ואני לא יכולה לישון. בבקשה תעזרו לי מה קורה בגוף שלי? האם יכול להיות שיש לי נזק מוחי או במערכת העצבים? אני חשה גם קושי בנשימה ולחץ בגרון. כל הרופאים אומרים לי שזו חרדה אך גם תחת השפעת כדור הרגעה הנימולים והלחץ לא נעלמים ואני מרגישה שמשהו לא בסדר. קראתי שניתן לקבל שבץ מאורגזמה. האם זה קשור? תופעב מוזרה נוספת היא שאתמול בשכיבה על הגב התנפחה לי תוך שניות בלוטה בשפה התחתונה. מיד קמתי והלכתי ותוך שעה בערך של הליכה היא ירדה. אני כל הזמן על הרגליים. בבקשה מה זה יכול להיות? תודה רבה גלית

27/12/2020 | 00:44 | מאת: גלית

בלילה נוסף הרגל נרדמה לי שוב והפעם הופיעו גם פולסים חשמליים חזקים ברגל שעלו כלפי מעלה. בעמידה והליכה זה השתחרר. אתמול בלילה נרדמה לי היד מתוך שינה. בנוסף בלילות יש רגישות מוגברת לקור שגורם לרעידות בפולסים כמו פרכוס ללא שליטה

דרושה הערכה נוירולוגית, הסיפור לא מספק

הסיפור לא נשמע מתאים לשבץ מוחי. נכון שבעוררות יתר של מערכת העצבים והגוף בכלל כמו באורגזמה יכול להתרחש שבץ מוחי, לרוב עם קשר לעליה קיצונית בלחץ הדם. אם יש חסר נוירולגי קבוע או אירועים חולפים של חסר נוירולוגי אז צריך לבצע הערכה נוירולוגית מסודרת

רא התשובה מקודם

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח