כאבים שמתפשטים לאזורים נוספים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

20/07/2020 | 17:31 | מאת: ג

שלום יש לי ב4 חודשים האחרונים לחצים/כאבים בצידו הימני של הראש, ברקה ובנוסף ימינה יותר, גם בעצם האוזן הימנית, בגולגולת בצד ימין, לאחרונה הצטרפו לחצים/כאבים באיזור העין הימנית, מצח בצידו הימני, האף בצידו הימני והלחיים הימניות. ב4 החודשים זה היה בא והולך ומגיע אחת לשבוע בערך, לפעמים בבוקר ולפעמים בערב. בשבוע האחרון זה 4 ימים ברצף מהבוקר עד הערב ואופטלגין לא ממש עוזר, סיטי מוח תקין. מה עוד ניתן לעשות ומה זה יכול להיות?

כאבי ראש חדשים דורשים בירור נוירולוגיה והדמיה מוחית, אנא פני לרופא המשפחה והתחילי בירור

20/07/2020 | 21:11 | מאת: ג

נורולגית שלחה לסיטי מוח והוא תקין

כאבי ראש חדשים דורשים בירור נוירולוגי והדמיה. עליך לגשת לרופא המשפחה ולקבל הפניות מתאימות

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח