כאבים בקרקפת כמו שריפה וקצת נימול ולפעמים על הפנים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

21/02/2020 | 15:57 | מאת: טליה

הי, עברתי ניתוח לפני כ שבוע שכנראה הכניס אותי ללחץ לפני כ שבועיים הרגשתי שהראש שלי בוער. אין לי חום וכלום רק שורף עם נמלים כזה. אחרי ניתוח נגשתי לרופאה נימורלןגית שאמרה שהכל תקין ונראה לה שזה מלחץ שלחה אותי לרופא עניים והרופא אמר שתקין והיא שלחה אותי לסיטי ? אני מפחדת מהבדיקה הזאת ? האם כדי לבצע אני מרגישה שאין צורך ? מה יכול להיות הנימול הזה ?

בדיקת CT נחשבת בטוחה יחסית עבור האוכלוסיה הבוגרת ומבוצעת כדבר שבשגרה כשיש בכך צורך קליני. הכאבים שאת מתארת, על פניו לא נשמעים כסינדרום נוירולוגי מסוכן אך טוב עשית שהלכת להיוועץ ברופאים. אם קיימת המלצה רפואית לCT הרי שיש להתייחס אליה ברצינות ולבצעה. אם אינך שקטה עם ביצוע הבדיקה בהחלט אפשר לקבל חוות דעת שניה מרופא נוסף ובעיקר לא להזניח.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח