תוצאות mri מוח עם גדוליניום

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

21/01/2020 | 12:01 | מאת: מירי

שלום ד"ר, בצעתי mri לאחר 9 חודשים שוב. עקב כאבי ראש, בעיות זיכרון, כבדות ברגליים. אני בת 51. ממצאים: בסדרת flair הודגמו מוקדים היפראינטנסיים בחומר הלבן שמסביב לחדרים הלטרליים וסב קורטיקלית דו"צ המתאימים לשינויים איסכמיים כרוניים של החומר הלבן,ללא שינוי משמעותי בהשוואה לבדיקה הקודמת.הודגם כלי דם מעט מורחב המתפצל למספר כלי דם קטנים יותר בגרעינים הבזליים מימין,הודגם עיבוי בינוני עם פלס נוזל אויר בסינוס הספנודיאלי מימין,בולט יותר בהשוואה לבדיקה הקודמת. אודה לחוות דעתך.

עלייך להיוועץ בנוירולוג ווסקולרי (מומחה למחלות כלי דם מוחיים) במסגרת מרפאתית. הבדיקה הטובה ביותר לכלי הדם המוחיים היא CTA של המוח ותופני אליה אם יהיה צורך בכך לאחר עיון בממצאי הMRI בעיניים של הנוירולוג

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח