בתוצאות MRI מוח נראו אותותחריגים בודדים בחומר פריוונטריקולרי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

08/01/2020 | 12:02 | מאת: ד"ר מלכי

בת 68 במסגרת מעקב אחר קברנומה במוח שדיממה לפני 10 שנים, נעשה MRI ובפיענוח נרשם "אותות חריגים בודדים בלתי ספציפיים בחומר לבן פריוונטריקולרי ותת ורטיקלי פרונטו -פריאטלי דו"צ ללא שינוי באינטרוול" מה משמעות הנ""ל? האם מצריך בירור נוסף? תודה מראש ד"ר מלכי.

16/01/2020 | 20:16 | מאת: ד"ר מלכי

תוספת לשאלתי מ 8.1: יותר משבועיים חשה כמו זרם/כאב עמום שמופיע למס' שניות בלסת עליונה ותחתונה בצד שמאל של הפנים, מופיעים ביום ובלילה. כך היה לפני שנה ובהדרגה חלפו. האם יכול להיות קשור לתוצאות שנראו ב MRI?

מציע לפנות לרופא המטפל על מנת שיעריך את הפיזור האטומי ואופי התלונות וכן להמשיך מעקב נוירולוג אחר הממצאים שתוארו.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח