תחושת נימול בחצי בפנים ובצוואר לסירוגין

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

27/11/2019 | 16:00 | מאת: אביב

שלום רב אני בת 44מאובחנת בפיברומיאלגיה מזה 12שנים בחצי שנה אחרונה החמרה בפיברומיאלגיה כאשר הפיברומיאלגיה יותר באזור הראש קרקפת פנים צוואר ושכמות עברתי קצת שנה קשה עם הרבה סטרס הפיברומיאלגיה החמירה כל חצי הפנים הצוואר ושכמות כואבות ותפוסות זה כולל עיניים גבות מצח אף חצי שפה חצי סנטר כל חצי הצוואר כל השרירים של הלעיסה לחיים כל השרירים מתחת לסנטר ומתחת לאוזן תפוס וכואב כאשר זה משתנה מצד ימין לצד שמאל לסירוגין. בחצי שנה האחרונה התווסף תחושה של נימול עיקצוצים ודקירות האם זה קשור לפיברומיאלגיה? ממה זה יכול לנבוע האם יכול להיות מהשירים התפוסים? או האם קשור למחלת עצבים האם עליי להיבדק ע"י נוירולוג? יש לציין שעוד חודש וחצי יש לי תור לmri ראש

מציע להבדק על ידי נוירולוג על מנת להעריך האם המקור לתלונות הינה מחלת הפיברומיאלגיה או אחר.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח