סחרחורות וכאבי ראש בתזוזה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

03/11/2019 | 20:32 | מאת: אברהם

שלום! כבר תקופה ארוכה אני מרגיש סחרחורות וכאבי ראש כאשר אני מתכופף, קם מהמיטה, מסתובב בחדר וכו'. אני חושב שמגיע עם הסחרחורת חוסר מיקוד קטן בראייה. רציתי לדעת מה הסיבה, ואיך ניתן למנוע. (והאם יש קשר לאורטוסטטיזם? ) תודה!

סחרחורת תלוית תנוחה עלולה להיות קשורה לאורטוסטטיזם (נפילת לחצי דם בעמידה) אול גם לסיבות נוירולוגיות או וסטיבולריות (ממקור אוזן פנימית). יש צורך לפנות לנוירולוג לצורך מסירת הפרטים המאלים ובצוע בדיקה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח