סחרחורות קלות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

13/06/2009 | 11:00 | מאת: שלומי

ד"ר יקר שלום אני בן 39 בריא בד"כ. מזה כחודשיים כאשר אני עוצם עיניים(בעיקר לפני שינה)אני מרגיש סחרחורת קלה,כאשר אני פותח את העיניים היא נעלמת מייד. בד"כ בשכיבה,לפני שינה או מוקדם בבוקר אם אני מתעורר ועוצם עיניים על מנת לנוח עוד מס' דקות. להבנתי סחרחורת זו אינה מפריעה לי להירדם ושוב אינה מופיע לפחות כרגע כאשר העיניים פתוחות. בדקתי ראייה והיא תקינה,רופא המשפחה טוען שזה מלחץ נפשי שאני חווה לקראת ההכנות שלי לבחינות לישכת עורכי הדין,אישית,אני קצת יותר מודאג מרופא המשפחה,נא עזרתך?

13/06/2009 | 12:54 | מאת: ד"ר חן הלוי

שלומי, קצת קשה לענות ממה שאתה מתאר. האם הסחרחורת שאתה מתאר מרגישה כמו מחלת ים, האם יש אשלייה של תנועה או רק "הראש מסתובב"? האם ישנם תסמינים נוספים? האם יש שינוי התסמינים עם שינוי תנוחה?

13/06/2009 | 13:11 | מאת: שלומי

אין לי הרגשה של תנועה,איני יודע מה הכוונה מחלת ים אבל ההרגשה אינה סיבובית אלא כמו תמונה קופצת בטלוויזיה למעלע למטע,לא סיבובי,כן,יש שינוי בשינוי תנוחה,"הסחרחורת" בד"כ בשכיבה לא זוכר שזה קורה בעמידה וזה משתנה בשכיבה על הצד או על הגב,ללא קשר ל"סחרחורת היו לי תסמינים של כאב ראש ממוקד באיזור ספציפי אך כאב זה לא בא יחד עם הסחרחורת אינו קבוע אינו מפריע למהמלך החיים ובעיקר חולף לבד או בעזרת אקמול.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח