תרומת ביציות ויחסי מין

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

23/01/2012 | 16:22 | מאת: מירי

לא הצלחתי להבין מהרופא שלי מה ומלץ/לא מומלץ בנושא יחסי מין לאחר IVF מתרומת ביציות. מתי זה אפשרי לאחר החזרת הבציות להתחיל, אם בכלל בקיום יחסי מין ועד כמה יש לזה השפעה?

24/01/2012 | 20:30 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למירי שלומות בדר"כ מקובל להמליץ על אי קיום יחסי מין אחרי החזרת העוברים, בכל טיפולי ה-IVF, עד לביצוע בדיקת דם להריון כעבור 12 יום. במידה ומתבסס הריון מומלץ להמנע מיחסים למשך 6-8 שבועות נוספים. כל זאת מפאת חשש מהפלות בגלל התכווצויות של הרחם עקב הריגוש המיני. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות