ivf ווראלי

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

13/11/2010 | 20:08 | מאת: מרינה הוכברג

שלום, בעלי אבחן כנשא צהבת b, הפנו אותנו לרמב"ם , רציתי לשאול איזה תהליך אנו צריכים לעבור, אחרי שהוא יבצע בדיקת תפקודי כבד נוכל להתחיל בטיפולים? (בתקווה שהכל יהיה תקין).אפשר לעשות את התהליך באופן פרטי?

19/11/2010 | 17:18 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למרינה שלומות, במידה ובבי"ח רמב"ם ימצאו שבעלך איננו סובל ממחלה אקטיבית של הפטיטיס C ותפקודי הכבד יהיו תקינים אפשר יהיה לבצע את תהליך הטיפול באופן פרטי. במידה ותרצי אנא התקשרי למרפאתי (טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ) וקבעי תור. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל נייד 050-8481909 מרפאה טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות