תרומת ביצית - הצילו...

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

11/05/2010 | 21:43 | מאת: ורד

שלום רב פרופסור יקר והדגש הוא על יקר. מקריאת תשובותיך לשאלות ולחששות העולים בפורום זה ניכר כי ניחנת גם ברגישות וגם בתבונה- כל הכבוד. אני בת 39 אמא לילדה בת 4. אחרי שני נסיונות i.v.f שלא צלחו (לא הגעתי בכלל לשלב השאיבה כי תמיד נצפה רק זקיק אחד !!!) אחרי נסיונות כושלים של הזרעות (כמעט 3 שנים של טיפולים) הפלה טיבעית אחת שקרתה לפני כשלושה חודשים (אחרי הזרעה)החליט היום הרופא המטפל בי (דר' שחר קול)שכל האופציות התרופתיות ואחרות אינן מתאימות לי עוד ואין לו עוד שפנים בכובע מלבד תרומת ביצית. השאלות שלי הן רבות לגבי פרוצדורה מאין זו, אבל העיקרית היא האם יש החזרים מהקופות? האם יש ביטוח להצלחה ? מהם הסיכויים לגבי? (עברתי צילום רחם שהיה תקין, מחזור סדיר) האם הביציות הניתרמות עוברות בדיקות גנטיות חשובות, האם יש סיכוי למומים גנטיים קשים? האם יש אפשרות לבחור במיקצת את התורמת - שתהיה התאמת למשפחתנו ? וכמובן האם אתה עובד עם קופ"ח מכבי? מצטערת מבעוד מועד על האריכות שבדברים - היום נפלו עלי השמיים כשהבנתי שזו האופציה היחידה העומדת מולי. (אני לא יכולה להאריך בטיפולי פוריות מאחר ואני נמצאת בקבוצת סיכון לסרטן שד= אמא, אני עברתי הוצאת גוש מהשד קצת לפני שנה = פיברואדנומה) תודה מכל הלב ורד

15/05/2010 | 15:52 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לורד שלומות, תודה על שאלתך, אך זה בלתי אפשרי להכנס לעומקם של כל הנתונים ביחס לטיפול בתרומת ביציות על גבי תקשורת אלקטרונית. אני ממליץ שנפגש במרפאתי (לקביעת תורים - טל' 09-9581829 כל יום אחה"צ מ-16:00) ונדון באספקטים הרפואיים והלוגיסטיים של הטיפול. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות בארץ ובחו"ל התקשרי ל 050-848-1909 050-848-1909 או הכנסי ל www.doctors.co.il/feldberg

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות