בדיקות בטרימסטר השני

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

09/04/2018 | 16:28 | מאת: סימה

התחלתי שבוע 13 להריון ראשון.הכל תקין ויש דופק עוברי. אילו בדיקות סקר נהוג לעשות בדרך כלל במהלך הטרימסטר הזה ובאילו שבועות ?

17/04/2018 | 20:57 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לסימה שלום רב, עלייך לעבור שקיפות עורפית בין שבועות 11.5-13.5 להריון ומספר ימים אחריה בדיקת דם לסמנים לשלילת מומים כמו תסמונת דאון ואחרים. בשבוע 15-17 עלייך לעבור סקירה מוקדמת ומייד בעקבותיה בדיקת דם לחלבון עוברי. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות