הריון מתרומת ביצית שאלה

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

29/07/2017 | 10:21 | מאת: מרב

שלום, אני בת 46. אנחנו בהריון ראשון של תאומים מתרומת ביצית. ברוך השם הכל תקין. אנו מתלבטים האם צריך/רצוי לספר למשפחה שההריון הוא מתרומת ביצית? סיפרנו שעשינו IVF, אך לא סיפרנו שזה תרומת ביצית. מה נכון לעשות? תודה.

03/08/2017 | 16:50 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למרב שלום רב, שאלתך היא מאוד אישית ואינדיבידואלית ומאוד תלויה בגישה של ההורים לנושא. לדעתי אין צורך בשלב ראשון לציין שמדובר בהריון מתרומת ביצית וממליץ להמתין לאחר הלידה, ועם הסיום המוצלח של ההריון תגיעי יחד עם בעלך להחלטה אשר מתאימה לכם ולמשפחה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות