מכשיר איזי טנס להקלת צירים

דיון מתוך פורום  לידה טבעית

21/11/2017 | 23:26 | מאת: מכשיר להקלת צירים

שלום אני לידה שלישית שבוע 36+4 ברצוני לדעת אם יש לכם את המכשיר או לביא אותו כיוון שאני מתכוונת בעזרת השם ללדת ללא אפידורל

שלום נשמח אם תביאי את המכשיר שלך, כי אין לנו מכשירים מסוג זה לספק. זה לא מקובל לספק מכשיר זה בבי"ח מאחר וזה מכשיר אישי. יש לנו אמצעים טבעיים רבים בהם נוכל לסייע לך לחוות את הלידה ללא משככים תרופתיים. האמצעים מגוונים כגון: שמנים ארומתרפיים, הידרותרפיה, נשימות, כדור פיזיולוגי, תנועתיות, רפלקסולוגיה ודיקור סיני ( בשעות הבוקר). אנחנו לרשותך בכל מה שתעדיפי בגבולות של בטיחות אם ויילוד.

מנהל פורום לידה טבעית