לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  חוות דעת רפואית (שנייה)

14/05/2009 | 14:52 | מאת: אורית

בני בן שנה ועוד כשהיה עובר התגלה אצלו מום לבבי, מאז לידתו הוא נמצא במעקב אצל רופא קרדיולוג שבביקור האחרון בעקבות ממצא של התרחבות החלק הימני בלב, המליץ לנו על ניתוח בהקדם. אשמח להסבר על ממצאי הבדיקה וחוות דעת בעניין ניתוח. Partial AV canal Large primum atrial septal defect (ASD) Small ventricular septal defect with LV to RA shont Moderate+LV to RA shunt Patent foramen ovale Moderale it to shunt Dilated rt atrium AND ventricle תודה

14/05/2009 | 20:57 | מאת:

אורית שלום, מומים לבביים הם מהמומים המולדים השכיחים ביותר. אולם, אין ספק שלפני כל ניתוח , ובמיוחד ניתוח לב לילד מומלץ לקבל חוות דעת שנייה על האבחנה עצמה ועל הטיפול הנדרש. מומלץ להתייעץ עם גורמים נוספים , במקרה שלך עם קרדיולוגים פדיאטרים ומנתחי לב פדיאטרים. כיום, מתפתחות פרוצדרורות חדישות שלעיתים יכולות להחליף את הניתוחים הקיימים. על מנת שהצוות הרפואי שלנו יבחן את המקרה, אנא שלחי לנו סיכום רפואי ותוצאות הבדיקות. תוכלי לשלוח לאימייל [email protected] כיום יש בידינו הסדרים עם כללית מושלם וחברות הביטוח הפרטיות כך שניתן לקבל חוות דעת רפואית ממיטב המומחים בעולם ללא תשלום.