הליקובקטר

דיון מתוך פורום  שפעת

18/02/2014 | 13:11 | מאת: נועה

שלום רב. התגלה אצלי חיידק ההליקובקטר, טופלתי בטיפול האנטיביוטי המקובל, אך החיידק לא עבר. הבנתי שהחיידק עובר בנוזל הרוק, ואינני רוצה להדביק את חבר שלי. אנחנו לא מתראים הרבה כי הוא חייל, אך אינני יודעת כל כך כיצד לנהוג. במידה ואני לא אנשק אותו לעת עתה, אך אעניק לו מין אוראלי, יש סיכוי שהחיידק יעבור גם בדרך כזו? כמו כן האם בדיקת pcr מהימנה? פעמיים יצא שאני נושאת את חיידק האורופלסמה ופעם אחת לא (לאחר נטילת הטיפול כנגד ההליקובקטר). אודה מאוד על תשובותייך. בברכה..

שלום נועה, 1. אינני מכיר תיעוד של הדבקה בחיידק ה'הליקובקטר פילורי' במהלך קיום יחסי מין אוראליים. 2. קיימים פרוטוקולים טיפוליים חלופיים לאנשים שהטיפול הראשון שהם קיבלו כנגד חיידק זה כשל. 3. בדיקת PCR לחיידק ה'אוריאפלזמה' בשתן נחשבת כאמינה למדי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת