תופעות לאחר המחלה

דיון מתוך פורום  שפעת

17/06/2013 | 18:00 | מאת: מישל

שלום, לפני כשלושה חודשים חליתי בשפעת חזירים עקב מערכת חיסון ירודה לאחר השתלת מח עצם. מאז אני סובלת מסינוזיטיס שאין אפשרות לנתח(שוב בגלל ספירות נמוכות)כל יום השיעול לא מרפא זה הפך לכרוני בבוקר הרבה נזלת וליחה צהובה צמיגית,חוש הטעם והריח מעט נפגם וכשאני עייפה מאד כואבות העיניים ואם אני ישנה טוב קשה לי מאד לפתוח את אחת העיניים,דבר שנוצר רק לאחר מחלת שפעת החזירים. מה עושים וזה מדאיג אותי! בברכה, מישל

שלום מישל, אני חושש שאין לי עצה עבורך למעט להמשיך להיות במעקב רפואי (למשל ע"י רופא/ת א.א.ג). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת