חיסון להרפס

דיון מתוך פורום  שפעת

19/02/2013 | 18:29 | מאת: יעקב

שמעתי רופא מומחה למחלות זיהומיות אומר שחיסון נגד הרפס מסוג 2 (גניטלי) עומד להגיע לארץ בתוך מספר חודשים. האם זה נכון? תודה

שלום יעקב, אני לא שמעתי על כך שקיים כיום חיסון - המאושר לשימוש- כנגד 'הרפס סימפלקס' של אברי המין ('גניטלי')... אתה בטוח שהרופא לא התכוון לחיסון כנגד 'הרפס זוסטר' (שלבקת חוגרת)? הרבה בריאות אפי

19/02/2013 | 20:16 | מאת: יעקב

אני בטוח! הזכרנו רק הרפס של אברי המין, מספר 2. וזה מה שאמר בתגובה: שעוד כמה חודשים יגיע לישראל חיסון. היינו מופתעים ביותר. תודה על תגובתך המהירה. יעקב

20/02/2013 | 21:53 | מאת: יעקב

בררתי שוב היום. אכן: הרופא שאמר לנו שבעוד 4 חודשים יגיע ארצה החיסון להרפס התכוון להרפס סימפלקס 2 ולא לזוסטר (שלבקת חוגרת). הרופא הוא מנהל היחידה למחלות זיהומיות באחד מבתי החולים בארץ. אודה לך על התיחסותך. יעקב

מנהל פורום שפעת