מה לעשות

דיון מתוך פורום  שפעת

12/02/2013 | 23:51 | מאת: יעל

בני החיל נדבק כנראה בשפעת החזירים ואני נידבקתי מימנו לאחר יומים אני בת 53 חולת אסטמה מיזה 11ימים אני סובלת מחום של 38 עד 39 חום קיבלתי טיפול מונע בזינט למשך 10 ימים ועדין היום יש לי חום וחןלשה נוראית קוצר נשימה מטופלת באנילציות בקיצור לא מישתפרת מה עלי לעשות מיואשת מכיון שאני אחות בבית חולים אני יודעת שאסןר לי להתקרב לשם איך אפשר להשיג את התמי פלו אולי אני צריכה תודה לךל

שלום יעל, 1. לא ברור לי משאלתך מדוע את מקבלת טיפול מונע (?) ב'זינאט'. 2. 'טמיפלו' איננו נחשב כטיפול יעיל בשפעת אם וכאשר נותנים אותו כ- 11 ימים לאחר התחלתה. 3. המלצתי לך: בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת