שפעת קשה

דיון מתוך פורום  שפעת

29/01/2013 | 16:20 | מאת: גילי

שלום רב, בעלי סובל כבר 3 ימים ממה שנראה כמו שפעת, חולשה בכל הגוף, הגרון, ללא חום. כאבי שרירים ללא יכולת לקום מהמיטה כמעט בכלל. האם יש חשד לשפעת החזירים? מה התסמינים? מה צריך להדליק נורה אדומה?

שלום גילי, 1. אכן, יתכן שבעלך סובל מ'שפעת החזירים' (או מסוג אחר של שפעת). 2. קיימות מספר "נורות אדומות" במחלה זו, ובינהן קשיי נשימה, כחלון, שיעול דמי, כאבים בחזה, הקאות מרובות, סימני התיבשות, מיעוט שתן, פרכוסים, ירידה במצב ההכרה, בלבול, ירידה משמעותית בתפקוד, חום ממושך, החמרה במחלה לאחר תקופת שיפור ועוד... הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת