נטילת תמיפלו

דיון מתוך פורום  שפעת

28/11/2011 | 10:57 | מאת: משה

שלום רב בשבוע שעבר חליתי בשפעת - חום גבוה וכאבי שרירים. הרופאה נתנה לי מרשם לכדורים תמיפלו. נטלתי את הכדורים ליומיים ואכן מייד ירד החום. הבעיה היא שמאז נטילת הכדורים יש לי כאב בברך שמאל ( משהו שהופיע דיי מהר ולא קרה לי מעולם) הכאב גובר מיום ליום . האם יש קשר בין הדברים? לבינתיים הפסקתי את נטילת הכדורים.( אחרי יומיים)

שלום משה, אינני יכול לדעת בוודאות האם הכאבים בברך, שהופיעו אצלך לאחרת תחילת הטיפול ב'טמיפלו', קשורים בתרופה זו או לא, אך היות וכאבים בברך א י נ ם נחשבים כתופעת לוואי שכיחה של תרופה זו הייתי מחפש סיבה אחרת לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת