חיסון לשפעת חזירים-פוצטריה

דיון מתוך פורום  שפעת

23/06/2011 | 10:40 | מאת: משה

בדצמבר 2009 קיבלתי את החיסון הנל לאחר כשבועיים הרגשתי יובש גדול מאוד בעיניים.חשבתי שיש לי סכרת.אחרי חודשיים קיבלתי הצטננות ואז ראיתי שההפרשות צמיגות מהיום הראשון וזה חזר על עצמו בשאר ההצטננויות שעברו עלי חששתי ממחלה אוטואימוניות{אני רופא}תיסמונת סוגרן.עשיתי נוגדנים לana ds-ab ויצא שלילי.שקיעת דם 27לפני כחודשיים כאבו לי במשך חודש 2 כפות הרגליים קראתי גם על תיסמונת חדשה asia האם יתכן שקיבלתי תיסמונת סוגרן לאחר החיסון עם האדגובנט?

שלום משה, אינני מכיר קשר סיבתי מוכח בין התחסנות ב'פוצטריה' לבין הופעת תסמונת 'סיוגרן'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת