שפעת שבוע

דיון מתוך פורום  שפעת

09/02/2011 | 13:16 | מאת: ירון

בעלי סובל משפעת שאובחנה על ידי רופאת המשפחה כבר שבוע. עתה עדיין חש כאב ראש בעוצמה גבוהה, שיעול, חולשה ונוסף היום כאב בצד שמאל של הבטן. עדיין יש חום (בסביבות 38 מעלות). מה משך ההחלמה הממוצע משפעת החרזירים? האם יש טעם לקבלת טיפול תרופתי טמיפלו לאחר כשבוע? אודה מאוד על תשובתך

שלום ירון, 1. השנה לא כל שפעת היא 'שפעת החזירים'. 2. אמנם מחלת השפעת נמשכת בד"כ כשבוע, אך היא יכולה להמשך גם יותר. 3. לאחר כשבוע של תחלואה בשפעת לא מקובל להתחיל טיפול ב'טמיפלו'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת