אושפזה באיכילוב עם חום ו

דיון מתוך פורום  שפעת

22/01/2011 | 06:00 | מאת: האיטלקי

היה חשד לדלקת ריאות בצילום של המיון - כמו כן נראה חשד לחידק בבדיקת הדם במיון במחלקה אין עדיין תשובות ברורות -חושדים בוירוס לא בחידק נלקחה תרבית השיעול לא פוסק פרט לאקמול =לא ניתנה כל אנטביוטיקה אחרת להוציא זינט שקבלה מהרפא המשפחה לפני שבועיים ולא עזר

שלום האיטלקי, אם יש גם חום אז מישהו צריך לחשוב גם על שפעת... אך בלי קשר לכך כדאי לך להתייעץ על המקרה עם אחד הזיהומולוגים בבית החולים 'איכילוב'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת