תסמנים לשפעת חזירים..

דיון מתוך פורום  שפעת

13/01/2011 | 23:41 | מאת: אסנת

בן של חברים,שהוא גם ילד מהמעון של הילדה שלי אובחן כחולה בשפעת חזירים. יומיים לפני האבחנה הבת שלי הייתה איתו יום שלפ, וגם במעון הם רוב היום יחד. אין לה חום, אבל יש לה שיעול שבגללו היא מקבלת אינהלציה, בתחילה קיבלה עם ונטולין וכרגע עם בודיקורט. אך ללא שינוי. היא מתקשה לנשום ומשתעלת המון. אך שוב- כל זה ללא חום. האם עלי לגשת לבדוק אותה?( בת חצי שנה) או שהשפעת הזו מלווה רק בחום?

שלום אסנת, היעדר חום אצל בתך מוריד מאד את הסבירות שמדובר בשפעת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת