חיסון פלומיסט בתרסיס

דיון מתוך פורום  שפעת

09/12/2010 | 22:01 | מאת: אורן

שלום, אני בן 38 ולקחתי חיסון פלומיסט נגד שפעת בתרסיס א. כמה זמן לוקח לגוף להתחסן בצורה כזאת? ב. לקחתי את כל החיסון דרך נחיר אחד האם האפקטיביות יורדת? ג. האם הוא מחסן גם נגד שפעת החזירים? תודה

שלום אורן, 1. חיסון השפעת נחשב יעיל לאחר כשבועיים-שלושה ממועד קבלתו. 2. סביר שהחיסון בתרסיס הוא יעיל גם אם שני ה'חצאים' שלו נלקחים באותו נחיר. 3. השנה החיסון הזה מכיל גם נגיף מוחלש דמוי זן 'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת