שאלה דחוף

דיון מתוך פורום  שפעת

25/11/2010 | 23:21 | מאת: קארין

אני 3 ימים עם כאבי גרון וחולשה היום התחלתי גם מין חוסר אויר ורעד בידיים הלכתי לרופא אמרה זה ויראלי ואמרה אם זה ימשך נתנה לי מרשם למחר למוקסיפן למרות שמשטח גרון שלילי וספירת דם תקינה ללא דלקת...היום הרגשתי בערב רע הלכתי למוקד הכל היה גם שם תקין מדדו לי סיטורציה בהתחלה זה הראה 94 ורק לאחר כמה שניות זה עלה ל97 האם זה אומר שמשהו לא בסדר?כי הרופא שם נתן לי אינלציה של ארובנט ובודיקורט...ולגבי אנטביוטיקה האם יש צורך?

שלום קארין, אין בידי כלים לענות על שאלותייך "מה לא בסדר אצלך" ו/או "האם יש צורך באנטיביוטיקה", ואם את מרגישה שמחלתך לא משתפרת אני ממליץ לך להיבדק שוב ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת