חיסון שפעת חזירים ושפעת רגילה

דיון מתוך פורום  שפעת

26/03/2010 | 21:21 | מאת: מאיה

אני בת 26 עשיתי לפני חודש וחצי 2 חיסונים בו זמנית : חיסון שפעת החזירים פלוס חיסון לשפעת רגילה .באותו היום כל חיסון ביד אחת יומיים לאחר החיסון הרגשתי כאבים חזקים ברגליים שהם מקרינים לגב ולכתפיים מצבי הבריאותי מחמיר מיום ליום הייתי ב 5 בתי חולים שונים וכל הבדיקות יצאו תקינות ואני עובדת עצות מה לעשות ? תודה

שלום מאיה, אני ממליץ לך: 1. לדווח על האירוע למשרד הבריאות. 2. להמשיך ברור ע"י רופא/ה נוירולוגי/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת