אני מציע להקים פורום נפגעי חיסון שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

06/03/2010 | 20:55 | מאת: אורן

לצערי ולטמטומי, עברתי את החיסון כנד שפעת החזירים. אני בן 32, בריא בד"כ, אך מאחר ואני עובד בבית חולים(לא כרופא), היה לחץ מכל שכבת ההנהלה ומטה לעבור את החיסון. חלק נכבד מחברי שעברו את החיסון, גילו בחודשים שאחרי ועד לרגע זה תופעות רפואיות שונות הקשורות למערכת חיסונית מוחלשת. החל בדלקת בלוע (ודלקות "משונות" אחרות), וכלה בפטריות. אצלי למשל החלה בימים האחרונים פטריה שלפי מה שאני מבין בינתיים מקורה במערכת חיסונת מוחלשת. לי אישית יש יתר מ"הרגשה", שכל התופעות המתוארות הן כתוצאה מהחיסון הארור כנגד שפעת החזירים. שמעתי מאנשים נוספים שגם בסביבתם התלו תופעות שונות ומשונות בעקבות החיסול. אני כועס בעיקר על עצמי שעברתי את החיסון הדבילי הזה, וממליץ לכולכם לשקול 24 פעמים לפני שאתם עוברים אותו.

שלום אורן, הרעיון לרכז את המידע אודות אנשים שחושבים שהם נפגעו מהחיסון ל'שפעת החזירים' הוא טוב, אך אני לא בטוח שמסגרת של פורום אינטרנטי היא הראויה לכך. הרבה בריאות אפי

08/03/2010 | 23:58 | מאת: vaccine.explorer

אנא צור קשר במייל: [email protected] סיפור ראשון כבר הבאתי: http://vaccinesinc.blogspot.com/2010/03/5.html ולד"ר אפרים הלפרין - נזכור אותך לטובה על עמידתך האמיצה מול הממסד ה...

שלום vaccine.explorer, אשמח אם תעביר את העדויות שלך גם למשרד הבריאות, גם לטיפול מבקר המדינה (וגם לידיעת משתתפי הפרום הזה). הרבה בריאות אפי

30/09/2010 | 16:50 | מאת: מאי

מעוניינת מאד!! להשתתף ולעזור בהקמת הפורום הנ"ל. עברתי את החיסון בדצמבר שנה שעברה. אשמח אם תכתוב לי למייל : [email protected] תודה.

מנהל פורום שפעת