האם זו שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

15/02/2010 | 19:16 | מאת: טובה

בבוקר שישי קמתי עם כאבי גרון חזקים ונזלת לקחתי אקמול וסינופד שבד"כ מקלים עלי וכך היה במהלך היום, זה היה מלווה במעט חולשה. הלילה בין שישי לשבת עבר סביר וכך שבת. בלילה שבין שבת לראשון הסינופד לא השפיע הייתי מלאה בגודש עם שיעול בילתי פוסק- כדי לשחרר את הליחה - יתרון מצד אחד אך לא יכולתי לישון אלא לפירקי זמן קצרים, למחרת כבר נעלם לי הקול החום היה בסביבות ה- 37, הרופאה נתנה לי ראולין, שלא הקל כלל. אחרי לילה שוב קשה קמתי כבר עם דלקת בעיניים וגודש בלתי פוסק. לציין ליחה ירוקה מרבית הזמן. פניתי שוב לרופאה והפעם מחליפה, ציידה אותי בדוקסליןוטוברקס לעיניים. וביקשה תרבית ליחה. אחה"צ פיתחתי כבר חום גבוה יותר 38.7, למרות שנטלתי כבר דוקסלין הבוקר. חשש עלה בי שמא נדבקתי בשפעת חזירים? האם אלה סימנים של שפעת חזירים? מה צריך להדליק לי נורה אדומה? אם בכלל. בעצם אני רואה מיום ליום שנוספים סימפטומים במקום להרגיש הקלה. אודה על התיחסותך בתודה וערב טוב טובה

שלום טובה, תאור מחלתך מתאים (גם) ל'שפעת החזירים'. אם אין שיפור במצבך מומלץ לך להיבדק שוב ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת