תופעות לוואי לאחר חיסון שני

דיון מתוך פורום  שפעת

14/02/2010 | 21:24 | מאת: קארן

שלום ד"ר בתי בת ה-7.5 עברה לפני 4 ימים את החיסון השני נגד שפעת חזירים. אתמול, דהיינו כ-3 ימים לאחר מתן החיסון היא החלה להתלונן על כאבים בשוק ימין. האם זוהי תופעה שכיחה לאחר קבלת חיסון, אם כן כמה זמן זה עלול להימשך, במידה ולא מה לדעתך עלולה להיות הסיבה לכך. בברכה קארן

שלום קארן, כאבים בגפיים לאחר קבלת חיסון כנגד 'שפעת החזירים' היא תופעה שעליה התלוננו בפני מספר לא קטן ממשתתפי הפורום הזה, והיא אמורה לחלוף לאחר מספר ימים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת