כאבי גב ושפעת

דיון מתוך פורום  שפעת

14/02/2010 | 09:31 | מאת: איתן

ביום ראשון שעבר התחילה לי שפעת שלוותה בגלי קור ששיתקו אותי .בלילה הזעתי מרוב חום (כל הלילה) בבוקר קמתי עם כאבים איומים בגב לאיכולתי לעמוד או ללכת במשך כמה ימים(לקחתי אטופן 400 פעמיים באותו יום )ולאחר יומיים הצלחתי להגיע לרופאת המשפחה (שנתנה לי אוגמנטין נגד דלקת בגרון). כיום שבוע לאחר מכן אני עדיין סובל מכאבי גב חזקים גם בהליכה וגם בעמידה. האם הכאבים קשורים לשפעת או לבעיה בעמוד השדרה? האם צריך לעשות צילום כדי לשלול פריצת דיסק? תודה איתן

שלום איתן, שפעת יכולה לגרום לכאבי שרירים (כולל בשרירי הגב). בנוגע לפריצת דיסק אפשרית- אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לרופא/ה אורטופד/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת