שאלה לגבי החיסון

דיון מתוך פורום  שפעת

08/02/2010 | 14:44 | מאת: הילה

רב, התחסנתי בסוף דצמבר ללא אדג'ובנט. שבוע וקצת אחרי החיסון - היתה לי מחלה ויראלית עם חום (עד 37.8 מעלות) יכול להיות שמדובר בתופעת לוואי מהחיסון שהסתבכה מעט.. הבראתי כעבור שבוע ולקח מעט זמן עד שהתפטרתי מהשיעול. האם כיום אני יכולה לומר בבטחון שאני מחוסנת נגד שפעת החזירים - בעיקר לאור המחלה הויראלית? האם החיסון ללא אדג'ובנט יעיל בדומה לזה הכולל אדג'ובנט?

שלום הילה, סביר שאת מחוסנת (במשך העונה הנוכחית) כנגד 'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת