שפעת החזירים וטיקים בעיניים

דיון מתוך פורום  שפעת

26/01/2010 | 07:41 | מאת: מ יקה

ביתי בת ה7 חולה עם חום גבוה מיום שבת. החום קרוב ל40 עולה ויורד בהשפעת נורופן, אין תיאבון ואתמול התחילו שילשולים. אחיה בן ה3 כנראה נדבק ועלה לו החום אתמול.עם עליית החום החלו אצלו מצמוצים חזקים בעיניים. הוא מתלונן על כאב במצח ובעיניים. ככל שהחום עולה תדירות המיצמוץ עולה. הרופאה אמרה שהמיצמוץ קשור לחום ולא צריך לעשות כלום. כאשר התקשרתי אליה אחה"צ ואמרתי שהתדירות עלתה מאוד עם עליית החום היא הפנתה אותנו לבדיקת EEG . מה דעתך על כך?

שלום מיקה, בקשר למצמוצים- אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לרופא/ה נוירולוגי/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת