חיסון לפני ניתוח - דחוף

דיון מתוך פורום  שפעת

24/01/2010 | 23:43 | מאת: איה

תודה על תשובתך המהירה לגבי חיסון נגד שפעת החזירים לפני ניתוח. רציתי לשאול אותך גם: צריכה לבצע את הבדיקות הרגילות לפני הניתוח לפגישה עם המרדים- 1.האם לבצען לפני קבלת החיסון נגד שפעת החזירים או אחריו? 2. האם קבלת החיסון יום לפני ביצוע הבדיקות יכול לשבש את התוצאות? 3. האם עדיף החיסון עם או בלי האדג'ובנט? 4. במידה ובסופו של דבר אחליט להתחסן רק אחרי הניתוח- יש בכך סיכון מוגבר עבורי (האם ניתוח הופך אותי פגיעה יותר לחלות בשפעת החזירים?)

שלום איה, 1. הניתוח שאת מתכננת לעבור לא מגדיל בהכרח את סיכוייך לחלות ב'שפעת החזירים'. 2. החיסון כנגד 'שפעת החזירים' יכול להשפיע על חלק מבדיקות המעבדה שאת אמורה לבצע לפני ניתוח זה- למשל מספר הטסיות בדם. 3. אני אישית מעדיף את החיסון ללא האדג'ובנט. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת