האם להתחסן

דיון מתוך פורום  שפעת

23/01/2010 | 21:06 | מאת: לילך

מספר שאלות אודה לקבלת תשובות לכל השאלות: אם יש לי עודף משקל של כ- 15 קילו האם מומלץ לי להתחסן . האם החיסון הוא של נגיפים מוחלשים או מתים ? והאם ניתן לחלות מהחיסון? שאלה אחרונה - האם תופעות של שיתוק היד והפנים הינן תופעות לוואי של חיסון שפעת החזירים . ואם כן האם אלו תופעות חולפות או שנשארות

שלום לילך, 1. משרד הבריאות ממליץ לכל תושבי ישראל- גם לאלו עם משקל עודף של 15 ק"ג- להתחסן כנגד 'שפעת החזירים'. 2. החיסון המצוי בארץ כנגד המחלה מכיל נגיפים מתים. 3. לחיסון יש תופעות לוואי אפשריות שונות (רובן קלות), אך לא ניתן לחלות ממנו בשפעת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת