הבת שלי חולה כנראה בשפעת חזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

20/01/2010 | 09:27 | מאת: איילת

כבר כמה ימים להערכת הרופאים ללא בדיקה מסוימת או דלקת ראות או שפעת חזירים אני ובעלי דואגיםכי לי יש ממחלה כרונית לא קלה והדבקות יכולה להפיל אותי מעט עברו כמה ימים ואנחנו בסדר האם יש אמצעי מניעה או דרך למנוע התפרצות או שחיסון כבר לא יעזור במקרה זה תודה

שלום איילת, תיאורטית, לאחר חשיפה לחולה ב'שפעת החזירים' ניתן לקחת טיפול מונע בתרופה 'טמיפלו'. מעשית, הנחיות משרד הבריאות אינן תומכות בצעד כזה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת