האם זה יכול להיות שפעת החזירים?

דיון מתוך פורום  שפעת

19/01/2010 | 19:18 | מאת: עדי

שלום. מיום שישי בעלי עם חום מאוד גבוה... 39.6, 39.8... בכל הימים האלה הצלחנו להוריד מתחת ל38 פעמיים, וגם זה היה לפחות משעה נראה לי... בנוסף הוא משלשל בצורה נוראית, גם בלי לאכול.. הוא סובל מכאבי ראש ואם הוא שותה יותר מ3 שלוקים הוא מקיא... בהתחלה הרופאה אמרה שזה ויראלי ושישתה כל שעה כוס מים. אחרי כמה ימים שלא עבר הזמינה אותו היום אליה שוב. הוא הגיע אליה לבדיקה והיא שלחה אותו למיון... למיון הוא הגיע עם 37.5, עשו לו בדיקות דם ומייד מצאו דלקת והחליטו לאשפז אותו. מהבוקר הוא מחובר לאינפוזיה, עבר בדיקות דם, צילום חזה, בדיקות שתן וצואה. לא אמרו לנו כלום. אני מאוד לחוצה כי אני בהריון (שבוע 20) ושנינו לא מחוסנים. הרופאים ממש לא דיברו על שפעת החזירים. האם יש סיכוי שזה כן זה למרות שזה ממש לא נראה? אין לו כאב גרון, שיעול, נזלת או קוצר נשימה... אבל מצד שני שמעתי כבר על כמה וכמה מקרים של פספוס באבחנה... תודה.

שלום עדי, תאור מחלתו של בעלך איננו אופייני לשפעת החזירים'. אני מניח שהרופאים בביה"ח שבו הוא מאושפז יגלו בקרוב את הסיבה למחלתו. הרבה בריאות אפי

19/01/2010 | 20:19 | מאת: עדי

צילום החזה שלו יצא תקין. האם הדבר יכול להרגיע אותנו ששפעת חזירים היא לא הנושא?

מנהל פורום שפעת