חיסון ונטילת אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  שפעת

19/01/2010 | 10:48 | מאת: גלי

שלום ובוקר טוב, יש לי תינוקת בת כמעט 3, אסמטית "קלה"- שהחלטנו לחסן בחיסון של שפעת חזירים. את המנה הראשונה היא קיבלה ב 4/1 ובתאריך 25/1 יש לנו את ההשלמה של החיסון. היא כרגע אחרי דלקת ריאות (שוב כתוצאה מהסתבכות של התקף אסטמה..) והיא מטופלת במוקסיווט פורטה 250 - טיפול של 10 ימים. את האנטיביוטיקה היא אמורה לסיים ממש יום לפני קבלת המנה השנייה של החיסון. האם זה בסדר? האם אפשר לתת חיסון של שפעת חזירים כמעט במקביל לטיפול אנטביוטי? חשוב - היום , כ 5 ימים אחרי תחילת האנטיביוטיקה, אין לה חום והיא ממש כבר בסדר. האם לחסן או לחכות עוד כמה ימים? תודה!

שלום גלי, ניתן לתת חיסון כנגד 'שפעת החזירים' יום לאחר סיום הטיפול האנטיביוטי לדלקת ראות. הרבה בריאות אפי

21/01/2010 | 08:39 | מאת: לאה

ננ

מנהל פורום שפעת