חום לאחר קבלת חיסון

דיון מתוך פורום  שפעת

16/01/2010 | 11:24 | מאת: משה

שלום. אני חולה לב. עברתי ניתוח מעקפים לפני כ13 שנה ומאז מספר צנתורים. האחרון לפני כחצי שנה. לפני כשבוע וחצי התחסנתי בחיסון המיועד לנשים ולתינוקות. בימים האחרונים יש לי כאבי ראש ומעט חום. האם זה קשור לחיסון? מה עליי לעשות לדעתכם? תודה

שלום משה, אין ביכולתי להעריך האם כאב הראש + המעט חום שלך קשורים לחיסון 'שפעת החזירים' שאותו קיבלת לפני כשבוע וחצי. אם מצבך אינו משתפר מומלץ לך לפנות לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת