תודה לד"ר הלפרין על תשובותיו

דיון מתוך פורום  שפעת

13/01/2010 | 14:59 | מאת: חיה אריאל

אני אמא לילד אסמתי בן 15. אני עצמי אחרי ניתוח להסרת מניניגומה, מטופלת בכדורים נגד אפילפסיה. שנינו נמצאים בקבוצות סיכון. מתלבטת מאוד, עדיין לא הגעתי להחלטה. מזה זמן שאני קוראת את השאלות בפורום והתשובות שלך ומצאתי לנכון לכתוב לך שאני מעריכה את הגינותך ותשובותיך הכנות. ברור לכל שנושא החיסונים מאוד שנוי במחלוקת. מצד אחד השקיעו הון תועפות ומצד שני אחוז מזערי מאוד באוכלוסיה נאות להתחסן. כשאני שואלת את הרופאים המקצועיים במרפאה - כולם פה אחד - להתחסן. אבל כשאני מבררת - אף אחד במרפאה (כולל אנשי הצוות המשרדי) לא התחסן. מה קורה כאן??.

שלום חיה, מה שקורה הוא- כנראה- שרופאים רבים (ואנשי צוות רפואי אחרים) בארץ מסכימים לדעות שאותן אני מביע (ואף מיישמים אותן הלכה למעשה)- אך חוששים להתייצב בגלוי מול משרד הבריאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת