שפעת חזירים???

דיון מתוך פורום  שפעת

11/01/2010 | 23:51 | מאת: אמיר

לפני כקצת פחות מחודש חליתי ככל הנראה בשפעת חזירים עם כל הסיפטומים הנלווים חום (נמוך יחסית עד 38.3) כאבי גרון, ליחה,נזלת, בחילות, חוסר תיאבון, כאבי שרירים וכו...בעיקרון החלמתי והכל היה בסדר במשך שבועיים ואז (אחרי שנפגשתי בשנית עם חברה שלמעשה הדביקה אותי לראשונה אבל היתה בריאה בזמן שנפגשנו) שוב חליתי (מזה שבוע בדיוק). רק שהפעם אין לי נזלת ליחה כאבי גרון וכו...רק חום נמוך (לא יותר מ-37.8 ולרוב 37.4) שלשולים (שנפסקו בעקבות זה שאני כמעט ולא אוכל) חוסר תיאבון ותחושה כללית של שפעת. האם יתכן שנדבקתי שנית בשפעת החזירים בצורה שונה? בבדיקות דם שנעשו לי הכל נראה תקין. מיותר לציין שאני די לחוץ ומודאג. המון תודה, אמיר

שלום אמיר, אין זה סביר שחלית ב'שפעת החזירים' פעמיים בתוך חודש. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת