זמן לחיסון

דיון מתוך פורום  שפעת

11/01/2010 | 13:41 | מאת: ליאת

בשבוע שחלף לבני הייתה התקפת קוצר נשימה ונתתי לו בטנזול ובודיקורט במשאף. הוא בן שנה וזהו הפעם השנייה שזה קורה לו. נכון להיום תודה לאל הוא יצא מזה ועד סוף השבוע אני אמורה לתת לו בטנזול ולהוריד לאט לאט במינון. שאלתי היא ביום ראשון אני מעונינת לתת לו את חיסון שפעת החזירים. האם כדי לי להמתין תקופה מסויימת שהגוף "יתנקה" מהתרופות או שזה בסדר לחסנו?? האם הוא נמצא בכלל בקבוצת סיכון(סכ"ה פעמיים במהלך שנה?|) מה דעתך?

שלום ליאת, לפי תאורך בנך נמנצא ב'קבוצת סיכון' לפתח את סיבוכי 'שפעת החזירים' ומומלץ לחסן אותו בהקדם כנגד מחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת