שפעת -ילדים

דיון מתוך פורום  שפעת

12/12/2009 | 10:10 | מאת: עמית

שלום, בתי בת 5 וחצי חלתה לפני כשלושה שבועות,לדברי הרופא בשפעת חזירים,היא לא בקובצת סיכון לכן לא ניתן לה כלום.החום ירד בתוך יומיים .העניין הוא ששבועיים לפני שחלתה החל לה שיעול טורדני וגם היום שבועיים אחרי שעבר לה היא עדיין משתעלת חזק מאד.בעיקר בלילה.לפני שבועיים שהיינו אצל הרופא הוא אמר שזה בגלל נזלת מוגלתית בגרון.מאז עברו כאמור שבועיים מה ניתן לעשות תודה רבה

שלום עמית, ניתן לבדוק את בתך שוב כדי לגלות מהי הסיבה לשיעול הטורדני שלה (שיכולה להיות מסיבות זיהומיות- כגון מחלת השעלת, או מסיבות לא זיהומיות- למשל עקב אלרגיה, ועוד ועוד...). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת