שפעת חזירים?

דיון מתוך פורום  שפעת

27/06/2009 | 20:58 | מאת: אפי

מעל 36 שעות כואב לי הראש ברמות שלא זכור לי בעבר יש לי צמרמורות בגוף וחום עד 38.3 אני מתקשה לנשום כמו בשפעת רגילה עד כאן אני לא לחוץ - אולם אני מבקש לדעת: א. האם יש סיכוי שמדובר בשפעת חזירים? ב. אם כן האם יש לפעול באופן מיידי או ניתן להמתין לבוקר לרופא המשפחה? ג. האם כדאי להימנע ממגע אם בני המשפחה?

שלום אפי, 1. מחלתך יכולה להיות שפעת 'רגילה', 'שפעת החזירים', או מחלה נגיפית אחרת. 2. מומלץ לך לפנות הבוקר לבדיקת רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת